Βιογραφικό

1977

Γεννήθηκα το 1977

Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στα σχολεία της Αγ. Παρασκευής, όπου και τελείωσα το 1ο Λύκειο το 1995.

1977

1995

Οι Σπουδές μου 

Αποφοίτησα από το τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Hertfordshire, όπου ειδικεύτηκα σε θέματα που αφορούν τους θεσμούς, την οργάνωση και τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνέχισα τις σπουδές μου στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά.

1995

2002

Η Επαγγελματική μου Διαδρομή

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκινά αμέσως μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, το 2002, ως συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Ολυμπιακών Αγώνων, ασχολούμενος με θέματα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Μεταπήδησα στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο της διαφήμισης και του marketing όταν εργάστηκα ως στέλεχος μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας.

Στη συνέχεια εργάστηκα στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου ασχολήθηκα με ευρωπαϊκά προγράμματα στον τομέα του πολιτισμού.

Σήμερα είμαι στέλεχος εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, που ασχολείται κυρίως με συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ, προγράμματα κοινωνικών δομών, καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών & πολιτιστικών γεγονότων.   

2002

2006

H Ενασχόληση με τα κοινά

H ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά στο Γυμνάσιο και το Λύκειο ως Πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 συμμετείχα και εκλέχτηκα για πρώτη φορά ως ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος.

Από το 2007 έως το 2011 υπηρέτησα την πόλη της Αγίας Παρασκευής ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΟΑΔΑΠ).

Το 2009 πρωτοστάτησα στην ίδρυση του πανελλαδικού δικτύου αθλητικών οργανισμών «Δίαυλος», στο οποίο εκλέχτηκα αντιπρόεδρος.

Από το 2010 έως το 2012 ενίσχυσα τη διοικητική μου εμπειρία ως άμισθο μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Από το 2011 μέχρι το 2014 διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) του Δήμου μας.

Το 2014 επανεκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς, με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Συμμαχία Ευθύνης» και διετέλεσα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Από το 2015 έως σήμερα είμαι μέλος της επιτροπής Πολιτισμού & Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Το 2016, θεωρώντας ότι τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα έχουν κάνει τον κύκλο τους, δήλωσα την ανεξαρτητοποίησή μου, πιστεύοντας ότι η Αγία Παρασκευή χρειάζεται αλλαγή.

Τον Μάρτιο του 2018, μαζί με συναδέλφους από το Δημοτικό Συμβούλιο και δεκάδες πολίτες, ιδρύσαμε την Ομάδα Ενεργών Πολιτών – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, προκειμένου να κάνουμε πράξη την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.

2006