Αναστασοπούλου Ελένη

Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Γιάννη Μυλωνάκη στις δημοτικές εκλογές γιατί το «Αλλάζουμε» αποτελείται όχι μόνο από ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις στα θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και από νέους ανθρώπους με όραμα, θέληση και διάθεση για προσφορά, υλοποιώντας άμεσα δράσεις με ορατά αποτελέσματα που θα αλλάξουν το πρόσωπο της πόλη μας, της Αγίας Παρασκευής.

 

Αναστασοπούλου Ελένη

Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Τραπεζική (MSc) καθώς και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εργάζομαι στην Επενδυτική Στρατηγική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Συμμετέχω ενεργά σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Εξάρχεια, την καρδιά της Αθήνας. Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικώ στα Πευκάκια της Αγίας Παρασκευής.

Αποφοίτησα από την Ελληνική Παιδεία Πεύκης και συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα των Χρηματοοικονομικών. Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επειδή η γνώση είναι δύναμη, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Τραπεζική (MSc) καθώς και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε νωρίς, ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Αρχικά σε χρηματιστηριακές εταιρείες, μετά συνέχισα στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος στην Εξυπηρέτηση πελατών και στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Από το 2017, είμαι στέλεχος στην Μονάδα Διαχείρισης Διαθεσίμων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα στην Επενδυτική Στρατηγική της Τράπεζας.

Με την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό ασχολούμαι από τα εφηβικά μου χρόνια καθώς αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες για να αλλάξουμε την καθημερινότητα όλων μας.

  

 

Scroll to Top