Δημήτρης
Καλόγριας

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1985 και από τα πρώτα του μαθητικά χρόνια μεγάλωσε και κατοικεί στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Η καταγωγή του είναι από την ορεινή Άρτα και από τη Μαντινεία Αρκαδίας.

Δημήτρης Καλόγριας

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα, το 1985 και από τα πρώτα μου μαθητικά χρόνια μεγάλωσα και κατοικώ στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Η καταγωγή μου είναι από την ορεινή Άρτα και από τη Μαντινεία Αρκαδίας.

Αποφοίτησα από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και έζησα για 4 έτη στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου και ασχολήθηκα ενεργά με το φοιτητικό κίνημα.

Από το 2010, οπότε και ορκίστηκα Δικηγόρος Αθηνών, ασκώ μαχόμενη δικηγορία, αρχικά ως συνεργάτης δικηγορικού γραφείου και ύστερα διατηρώντας το προσωπικό μου δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. 

Πεποίθησή μου αποτελεί ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ευκαιρία για τους απλούς αλλά συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν, προσφέροντας την γνώση και την εμπειρία τους με στόχο τη συνδιαμόρφωση των κατάλληλων πολιτικών ανάπτυξης της πόλης τους, σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΦΩΤΟ
kalogriasdimitris@gmail.com
Scroll to Top