Έφη
Παστίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή και συνεχίζει να ζει εδώ έχοντας κάνει και τη δική της οικογένεια, αποφοίτησε από το 1Ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής  το 1996.

Έφη Παστίδου

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή  και συνεχίζω να ζω εδώ έχοντας κάνει και την δική μου οικογένεια, αποφοίτησα από το  1Ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής το 1996.

Μετά από μια διετή εκπαίδευση στον τομέα της Οικονομίας και της Διοίκησης ξεκίνησα (1999) να εργάζομαι  στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες μέχρι το 2017 όπου άφησα την δουλειά μου για να δώσω περισσότερο χρόνο στα πολύ μικρά τότε παιδιά μου.

Εδώ και λίγο διάστημα επέστρεψα ενεργά στον ιδιωτικό τομέα αλλάζοντας αντικείμενο εργασίας (νομικός τομέας) με όρεξη και  συνεχή εκπαίδευση για την γρηγορότερη εξέλιξη  μου.

Παράλληλα τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ομορφιάς και των φυσικών προϊόντων, από αγάπη για τη φύση και τις ανάγκες γυναικών και ανδρών σε μια καλύτερη και υγιή εμφάνιση.

Φέτος, μετά από δύο χρόνια στους παιδικούς σταθμούς της Αγ. Παρασκευής συμμετέχω ενεργά στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, προσπαθώντας ομαδικά για το καλύτερο των παιδιών μας.

Συμμετέχω στους «Αλλάζουμε» και στηρίζω την προσπάθεια αυτή, με σκοπό την αναβάθμιση της  ποιότητας  ζωής στην πόλη μας, μιας και σήμερα κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ αυτή η  ΑΛΛΑΓΗ.

Scroll to Top