Εύη
Παπαδοπούλου

Η Εύη Παπαδοπούλου ζει και εργάζεται στην Αγία Παρασκευή.  Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας αλλά τελικά την κέρδισε η ζαχαροπλαστική, που σπούδασε στην Ιταλία, ακολουθώντας ένα πάθος που τελικά εξελίχθηκε σε επάγγελμα και την οδήγησε να δημιουργήσει το βραβευμένο LEGRECHEgelatoaltaqualita, φόρο τιμής στις Ελληνίδες κάθε γενιάς.

Εύη Παπαδοπούλου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ / MAESTRO GELATIERE

Η Εύη Παπαδοπούλου ζει και εργάζεται στην Αγία Παρασκευή. Με την πόλη την συνδέουν δυνατοί δεσμοί, καθώς η οικογένεια της μητέρας της, Χρυσούλας Δεμάγκου, εγκαταστάθηκε εδώ το 1950, αλλά και η οικογένεια του συζύγου της, Φώτη Αλιφραγκή είναι από τους πιο παλιούς δημότες. Έχει μια κόρη στην εφηβεία, και είναι επιχειρηματίας και σεφ του ιταλικού παγωτού .

Αρχικά σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας αλλά τελικά την κέρδισε η ζαχαροπλαστική, που σπούδασε στην Ιταλία, ακολουθώντας ένα πάθος που τελικά εξελίχθηκε σε επάγγελμα και την οδήγησε να δημιουργήσει το βραβευμένο LEGRECHEgelatoaltaqualita, φόρο τιμής στις Ελληνίδες κάθε γενιάς (αφού LEGRECHEσημαίνει «Οι Ελληνίδες»).

Όλο αυτό ήταν μια δυνατή εμπειρία στην Ελλάδα της κρίσης, και ταυτόχρονα μια μεγάλη ικανοποίηση: μια επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί και να «πετύχει» προσφέροντας κορυφαία ποιότητα με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Scroll to Top