Κώστας
Χατζηανδρέου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην  Αγία Παρασκευή, είναι παντρεμένος  και πατέρας δύο παιδιών. Φοίτησε  στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Αγ. Ιωάννου και στο 1ο Γυμνάσιο της οδού Νεαπόλεως, είναι απόφοιτος της σχολής ανθρωπιστικών σπουδών του ελληνικού ανοικτού  πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

Κώστας Χαζτηανδρέου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡ. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην  Αγία Παρασκευή, είναι παντρεμένος  και πατέρας δύο παιδιών. Φοίτησε  στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Αγ. Ιωάννου και στο 1ο Γυμνάσιο της οδού Νεαπόλεως, είναι απόφοιτος της σχολής ανθρωπιστικών σπουδών του ελληνικού ανοικτού  πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.

 Έχει υπηρετήσει στην κεντρική διοίκηση στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, έχοντας στο μεταξύ περάσει από διάφορες θέσεις του διοικητικού μηχανισμού και έχοντας πολυετή θητεία σε ασφαλιστικό οργανισμό.

 Με τα κοινά ασχολείται από τα εφηβικά χρόνια από τη θεώρησή του για τον ρόλο και τις υποχρεώσεις του ενεργού πολίτη. Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του πολίτη και μέλος της οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής.

 Η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκπορεύεται από τη θέση και την εμπειρία του, ότι οι δήμοι ως πολυσχιδείς οργανισμοί έχουν πλέον πλείστες δυνατότητες αλλά και ευελιξία, δυναμικής παρέμβασης σε τομείς της δημόσιας ζωής όπου η κεντρική διοίκηση αδυνατεί να ασκήσει ουσιαστικό ρόλο.

Scroll to Top