Ορέστης
Κύρτσης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και μένει στον Αϊ Γιάννη της Αγ. Παρασκευής από το 1990. Είναι εικαστικός, graphic & web designer, πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ κατά καιρούς διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες ζωγραφική. Παράλληλα, μαζί με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται μια σειρά από δημοφιλείς ενημερωτικές τοπικές ιστοσελίδες

Ορέστης Κύρτσης

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ – GRAPHIC & WEB DESIGNER

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και μένει στον Αϊ Γιάννη της Αγ. Παρασκευής από το 1990. Είναι εικαστικός, graphic & web designer, πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ κατά καιρούς διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες ζωγραφική. Παράλληλα, μαζί με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους, έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται τις δημοφιλείς ενημερωτικές τοπικές ιστοσελίδες myagiaparaskevi.grmyxolargos.grmyxalandri.grmyilioupolis.gr κ.α. 

Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά του χρόνια. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου και της Συγκλήτου της Α.Σ.Κ.Τ. Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε πρώτη φορά στις εκλογές του 2010, ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Το 2014 επέστρεψε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του και το 2018 είχε την επιλογή να πρωτοστατήσει στην ίδρυση του «Αλλάζουμε».

Από το 2012 έως το 2014 ήταν μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ενώ από το 2015 έως σήμερα μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ. Παρασκευής – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου.

kyrtsis
opkyrtsis@gmail.com
kyrtsis.gr
Scroll to Top