Πέτρος
Διακογιάννης

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με μεταπτυχιακές σπουδές  (master) με τίτλο «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων».

Πέτρος Διακογιάννης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Γεννήθηκα το 1986 και ζω στην Αγία Παρασκευή, στην περιοχή της Νέας Ζωής-Αγίου Ιωάννη. Η οικογένειά μου είναι από τις παλαιότερες της περιοχής. Η καταγωγή του πατέρα μου, Γιάννη Διακογιάννη, είναι από την Ελιά Λακωνίας και της μητέρας μου, Ιωάννας Σκουνάκη, από την Κίσσαμο Χανίων.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με μεταπτυχιακές σπουδές  (master) με τίτλο «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων».

Σήμερα, είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα την  ηγεσίας στους Αθλητικούς Οργανισμούς. 

Έχω επιμορφωθεί και έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια σχετικά με τα ευρύτερα πεδία της δημόσιας διοίκησης, της παιδείας, της πολιτικής οικονομίας, της πολιτικής επικοινωνίας και της συμμετοχικής δημοκρατίας.

Έχω απασχοληθεί ως σύμβουλος προβολής και επικοινωνίας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Υπήρξα ειδικός συνεργάτης σε θέματα παιδείας και αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας. 


Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Κοινωνικής Επιχείρησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, επικεντρώνοντας τις ενέργειες μου σε προσπάθειες για την ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, με γνώμονα τις ανάγκες της νέας γενιάς.

 

Από το 2012 μέχρι και το 2016 ήμουν μέλος στο Δ.Σ. του  Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής με βασική μου προτεραιότητα την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.

IMG_5031-pdiakogiannis (1)
p.diakogiannis@yahoo.com
Scroll to Top