Στέλιος
Βύζας
(Μάξιμος)

Έχει σπουδάσει μεταφραστής Αγγλικών, Ιταλικών & Γαλλικών και έχει διδάξει Αγγλικά και Ιταλικά παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα επί σειρά 8ετίας, Ολα αυτά πριν τον κερδίσει η μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι

Στέλιος Βύζας (Μάξιμος)​

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Ο Στέλιος Βύζας(Μάξιμος) γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1979 και είναι γέννημα θρέμμα Αγίας Παρασκευής. Φοίτησε στο 8ο δημοτικό σχολείο καθώς και στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Έχει σπουδάσει μεταφραστής Αγγλικών, Ιταλικών & Γαλλικών και έχει διδάξει Αγγλικά και Ιταλικά παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα επί σειρά 8ετίας (οι μαθητές του μπορούν να σας βεβαιώσουν την αυστηρότητά καθώς και την συνέπεια που ζητούσε προκειμένου να τους αναλάβει! Κάποιοι βρίσκονται και εντός της παράταξης J)

Η μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, δεν άργησε να μπει στη ζωή του επαγγελματικά και το από το 2006 είναι ένας δισκογραφημένος τραγουδιστής με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου και με πλήθος εμφανίσεων στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομογένεια σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία! Χρησιμοποιεί νέο καλλιτεχνικό όνομα και «βαφτίζεται» πλέον ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ, όνομα που γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό. Σημειώνεται ότι η πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό έγινε στο κοσμικό κέντρο «Λατέρνα» στην Αγία Παρασκευή, χώρος που βρισκότανε ακριβώς κάτω από το πατρικό του σπίτι!

Από το 2012 και εντεύθεν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή, ως κύριος μέτοχος στα μαγαζιά «Dodo’sBar»και «Μπούφος, μεζέ αλαμουζίκ» με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας δεκάδες θέσεις εργασίας σε πολίτες της Αγίας Παρασκευής, καθώς το 90% του προσωπικού κατοικούν στην περιοχή ενώπαράλληλα φροντίζει όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, στις οποίες συμμετέχει,να είναι απόλυτα συνεπείςπρος τον Δήμο και το Δημόσιο γενικότερα !

Την πορεία του στο τραγούδι την συνεχίζει κανονικά, τραγουδώντας παράλληλα και στο «Μπούφος, μεζέ αλαΜουζίκ» !

Αγαπάει πολύ τη φύση, το νησί του τη Νάξο και η γνωριμία τους με τον Γιάννη Μυλωνάκη μετράει 25 χρόνια, από τα πρώτα κιόλας σχολικά χρόνια της ζωής τους.

Scroll to Top