Σύλβια Ζαχαριάδου – Μέρινγκ

Γεννήθηκε πριν από 65 χρόνια από γερμανούς γονείς στη Βρέμη Γερμανίας, σπούδασε graphic design στη σχολή καλών τεχνών στο Βερολίνο και δούλευα μετά στη διαφήμιση.

Το 1977 γνώρισε την Ελλάδα και αποφάσισε στην αρχή υποσυνείδητα για την καινούργια της πατρίδα. Λίγο αργότερα εγκαταστάθηκε με τον συζυγό της στην Αγ. Παρασκευή

Σύλβια Ζαχαριάδου – Μέρινγκ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γεννήθηκα πριν από 65 χρόνια από γερμανούς γονείς στη Βρέμη Γερμανίας, σπούδασα graphic design στη σχολή καλών τεχνών στο Βερολίνο και δούλευα μετά στη διαφήμιση.

Το 1977 γνώρισα την Ελλάδα και αποφάσισα στην αρχή υποσυνείδητα για την καινούργια μου πατρίδα.
Το 1979 μετακόμισα στην Αθήνα και από το 1980 ζω με τον άνδρα μου (Άγγελος Ζαχαριάδης) στην Αγ. Παρασκευή όπου απεκτήσαμε το 1984 μια κόρη η οποία σπούδασε και δουλεύει στη Γερμανία.

Το 1982 γράφτηκα μέλος στο Σύλλογο Ζωοφίλων Αγ. Παρασκευής και τον υπηρετούσα 26 χρόνια σαν δραστήρια εθελόντρια. Από το 2015-2017 ήμουν πρόεδρος σε αυτό το τοπικό φιλοζωικό και μην κερδοσκοπικό σωματείο.
Ασχολούμαι και με τη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας.

Έχω κάποιες προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση της καθαριότητας και τη βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης μας πέρα από την όρυξη να υποστηρίζω ενεργά πολλά άλλα θέματα που χρειάζονται άμεση δράση.

Η δικές μου απόψεις βασίζονται στην αυθεντικότητα , στην ειλικρίνεια, στην τόλμη και στον σεβασμό στους συνανθρώπους μου.

Scroll to Top