Γιάννης
Λαβδιώτης

Έχει πάνω από 20 χρόνια  εμπειρία στην ελληνική και διεθνή αγορά καλύπτοντας διευθυντικές θέσεις στo Marketing και την Εμπορική Διεύθυνση γνωστών εταιριών. 

Γιάννης Λαβδιώτης

Καθηγητής Marketing – Σύμβουλος Εμπορικής Ανάπτυξης.

Ο Γιάννης Λαβδιώτης με σπουδές Business & Marketing στην Αγγλία είναι κάτοχος Bachelor &  Masters καθώς και του Postgraduate Diploma από το Chartered Institute of Marketing. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε γνωστές οικονομικές εφημερίδες.

Έχει πάνω από 20 χρόνια  εμπειρία στην ελληνική και διεθνή αγορά καλύπτοντας διευθυντικές θέσεις στo Marketing και την Εμπορική Διεύθυνση γνωστών εταιριών. Είναι ο ιδρυτής της  συμβουλευτικής Εταιρίας MarketingMe μέσα από την οποία  έχει βοηθήσει πολλές ελληνικές επιχειρήσεις για την εμπορική τους ανάπτυξη.

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές του τα τελευταία 17 χρόνια διδάσκει στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Empire State College μέσω του New York College.

Διαμένει στην Αγία Παρασκευή τα τελευταία 30 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται ενεργά με τα κοινά κυρίως γιατί πιστεύει πως μπορεί με τις γνώσεις του και την εμπειρία του αλλά κυρίως με μια νέα, σύγχρονη, διαφορετική προσέγγιση που θα επικεντρώνεται στο αποτέλεσμα και στην ουσιαστική δραστηριοποίηση, να βοηθήσει την Αγία Παρασκευή στους τομείς που γνωρίζει καλύτερα.

lavdiotis new
yiannila@marketingme.gr
Scroll to Top