Άλλο ένα δείγμα ασύλληπτης προχειρότητας από τη δημοτική αρχή του κ. Β. Ζορμπά!

Μίσθωσε ακίνητο στο Χαλάνδρι για να μεταφέρει το οχήματα της καθαριότητας, το οποίο βρίσκεται σε χώρο αμιγούς κατοικίας!

Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η προχειρότητα με την οποία η δημοτική αρχή του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά αντιμετωπίζει κρίσιμα προβλήματα της πόλης. Αυτή τη φορά «θύμα» αυτής της προχειρότητας έπεσε το ακίνητο που μίσθωσε πριν λίγο καιρό ο Δήμος στην εκτός σχεδίου περιοχή «Έθνος» στο Χαλάνδρι, για την εγκατάσταση μέρους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και μηχανημάτων έργου του Δήμου μας.

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την ΑγίαΠαρασκευή», προκειμένου να διευκολύνει τη δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το «καυτό» αυτό ζήτημα -και σε πείσμα των όσων υποστηρίζει ο κ. Ζορμπάς για τη στάση της αντιπολίτευσης- ψήφισε την εισήγηση. Κι αυτό παρά τη σταθερή μας άποψη, που επανειλημμένα έχει εκφράσει ο επικεφαλής μας ΓιάννηςΜυλωνάκης, ότι για τη στάθμευση των οχημάτων του Δήμου μας μόνιμη λύση μπορεί να δοθεί μόνο μέσω της αξιοποίησης του χώρου κάτω από τη γέφυρα του Σταυρού.

Παρά τη συναίνεσή μας, όμως, ο δήμαρχος κατάφερε για άλλη μια φορά να μας εκπλήξει δυσάρεστα. Κι αυτό καθώς δεν φρόντισε να έχει διασφαλίσει ότι στον χώρο που θα μίσθωνε στο Χαλάνδρι οι χρήσεις γης επιτρέπουν τη στάθμευση οχημάτων. Έτσι, μετά τη μίσθωση -κι ενώ τα συνεργεία του Δήμου μας πραγματοποιούν εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο- έρχεται ο Δήμος Χαλανδρίου με επίσημο έγγραφο και ενημερώνει ότι το εν λόγω ακίνητο έχει χρήσεις αμιγούς κατοικίας και άρα είναι ακατάλληλο για τους λόγους που εμείς επιθυμούμε να το χρησιμοποιήσουμε!

Με άλλα λόγια, ο Δήμος μας δαπανά χρήματα για τη διαμόρφωση ενός χώρου τον οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον λόγο που τον μίσθωσε, ενώ το θέμα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας εξακολουθούν να παραμένουν στον… αέρα.

Φθάνει πια με την προχειρότητα και την πολιτική του «πάμε και βλέπουμε» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Η πόλη χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα εργάζεται με σχέδιο και κοινή λογικήκαι θα λύνει ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά της. Κι αυτή τη δημοτική αρχή θα επιλέξει στις εκλογές του Οκτωβρίου…

Scroll to Top