ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Πεζοπορούμε στον Υμηττό και «χαρτογραφούμε» τις όμορφες διαδρομές του

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Μια όμορφη πεζοπορία στον Υμηττό μας διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», με πρωτοβουλία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Τάνιας Νικολούλια και Χρήστου Πένητα.

Συγκεκριμένα, ομάδα πεζοπόρων, με τις οικογένειές μας, περπατήσαμε τη Διαδρομή 12 του Υμηττού, ξεκινώντας από το πάρκο Ναβαρίνου, ανεβαίνοντας πάνω από την Αττική Οδό και καταλήγοντας στον όμορφο χώρο, με τους πάγκους, έξω από το αθλητικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Δυστυχώς, τη συγκεκριμένη όμορφη διαδρομή είναι δύσκολο να την απολαύσουν πολλοί, αφού για να την «ανακαλύψουν» πρέπει να «πέσουν» κυριολεκτικώς πάνω στις πινακίδες σήμανσης, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη πηγή πληροφόρησης σχετικά με αυτήν. Κάτι που σκοπεύουμε να Αλλάξουμε ως διοίκηση του Δήμου, με βάση αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις που υπάρχουν και οι οποίες συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας στη Διαδρομή 12.

Αλλά επειδή η άμεση πράξη είναι στο DNA των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», μέχρι τότε, ετοιμάσαμε, για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας, μια σύντομη περιγραφή του Υμηττού και των σημείων ενδιαφέροντος της περιοχής μας (Μονή Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και σπήλαια Λεονταρίου και Νυχτερίδας).

Με σταθερά βήματα, περπατάμε στη διαδρομή που θα μας οδηγήσει στη μεγάλη ανατροπή την Κυριακή 26 Μαΐου, για να Αλλάξουμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να αντιστρέψουμε την αρνητική πορείας της πόλης μας.

Ευχαριστούμε κάθε έναν από τους 4.000 συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν τους «Αλλάζουμε». Μαζί κάναμε το πρώτο δύσκολο βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.