“Η κάλπη της 8ης Οκτωβρίου είναι μια συνάντηση με το μέλλον μας. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα επιλέξουμε άλλα πέντε χρόνια σαν τα προηγούμενα δώδεκα.” 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
ΥΠOΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μία πολυσυλλεκτική ομάδα ανθρώπων, που παρά τις όποιες πιθανές διαφορές μας κοινό μας «πιστεύω» αποτελεί ότι η πόλη μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο.

Ζούμε στην Αγία Παρασκευή και, είτε γεννηθήκαμε εδώ, είτε είμαστε πιο «φρέσκοι», την αντιλαμβανόμαστε ως τον δικό μας τόπο. Πιστεύουμε ότι η πόλη μας έχει τις δυνατότητες να γίνει λειτουργική και βιώσιμη, να αναπτύσσεται ισόρροπα και να υποστηρίζει τη ζωή των κατοίκων της χωρίς αποκλεισμούς. Θέλουμε ένα Δήμο που λειτουργεί υπέρ των δημοτών του.

Με υποψήφιο δήμαρχο, τον Γιάννη Μυλωνάκη (αναλυτικό βιογραφικό εδώ) διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των δημοτών της Αγίας Παρασκευής.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αξιόλογοι άνθρωποι, με αγάπη για τον τόπο τους, τους συνανθρώπους τους και την Αγία Παρασκευή. Ανθρώποι με αποδεδειγμένη κοινωνική δράση και ενασχόληση με τα κοινά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αξιόλογοι άνθρωποι, με αγάπη για τον τόπο τους, τους συνανθρώπους τους και την Αγία Παρασκευή. Ανθρώποι με αποδεδειγμένη κοινωνική δράση και ενασχόληση με τα κοινά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΣΤΟΧΟΣ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μια πόλη ολιστική που συμπεριλαμβάνει, εμπλέκει, ενεργοποιεί, αναδεικνύει, εκπαιδεύει, φροντίζει και αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις της. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μαζί για να συνδέσουμε την πόλη με την πραγματική ζωή, την πραγματική οικονομία, το περιβάλλον και να πετύχουμε αειφόρο ανάπτυξη για όλους.

ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Τι θα ήθελες να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε στην πόλη, για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας; Στείλε μας τις ιδέες σου, φωτογραφίες ή βίντεο.

POST-IT

Υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερη τη γειτονιά σου ή την πόλη μας;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SOCIAL MEDIA

MEDIA KIT

Κατεβάστε το πακέτο συνοδευτικών εγγράφων τύπου.

Scroll to Top