«Αυλαία» στη φιλανθρωπική δράση από τους «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», την «Αλληλεγγύη για όλους» και τους «Δεσμούς Αλληλεγγύης»

Παραδόθηκε στην «Κιβωτό του Κόσμου» το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την εορταστική περίοδο

Επίσκεψη στην «Κιβωτό του Κόσμου» πραγματοποίησε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» και συλλόγων αλληλεγγύης της πόλης, προκειμένου να παραδώσουν το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την κοινή δράση η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εορταστικής περιόδου, αλλά και τρόφιμα που συγκέντρωσε ο οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης».

Ειδικότερα, εκ μέρους της παράταξης συμμετείχαν ο επικεφαλής της Γιάννης Μυλωνάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, εκ μέρους του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους» παρέστη ο πρόεδρος Βασίλης Σαββίδης και η αντιπρόεδρος Αντωνία Λιάπη, ενώ τον οργανισμό «Δεσμοί Αλληλεγγύης» εκπροσώπησε ο κ. Σταύρος Παπαϊωάννου.

Εκ μέρους της «Κιβωτού του Κόσμου» παραβρέθηκαν το στέλεχος του γραφείου Διεύθυνσης Νικόλαος Χριστόπουλος και ο υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Απόστολος Μακρής, καθώς μία αδιαθεσία στέρησε τη δυνατότητα στον πατέρα Αντώνιο να λάβει μέρος στη συνάντηση. Πάντως, ο ίδιος έσπευσε -μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον κ. Γ. Μυλωνάκη- να συγχαρεί τη δημοτική παράταξη καθώς και τους συλλόγους αλληλεγγύης της Αγίας Παρασκευής για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, ενώ τους ευχαρίστησε θερμά για τη βοήθεια που προσέφεραν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη των συλλόγων αλληλεγγύης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το έργο που γίνεται στην «Κιβωτό του Κόσμου», να ξεναγηθούν στους χώρους του Οργανισμού, αλλά και να θαυμάσουν τις χειροτεχνίες των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτόν.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γ. Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Σήμερα, με την επίσκεψή μας στην “Κιβωτό του Κόσμου», ολοκληρώσαμε τη δράση αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε μαζί με άλλους συλλόγους της πόλης μας στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Και θα ακολουθήσουν κι άλλες πρωτοβουλίες, οι οποίες πάντα θα έχουν στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο, τον συνδημότη, τον συμπολίτη μας. Γιατί οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ έχουμε στο “DNA” μας τα «γονίδια» της δράσης και της συμμετοχικότητας. Προχωράμε μαζί με τους πολίτες να αλλάξουμε προς το καλύτερο την Αγία Παρασκευή».

Scroll to Top