Γ. Μυλωνάκης: Η μαθητική κοινότητα ζητά απαντήσεις κ. Ζορμπά, για την ακύρωση του φεστιβάλ.

Με μία απίστευτη και αψυχολόγητη ενέργεια ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αποφάσισε να ακυρώσει το Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ, για το οποίο εργάζονταν τόσους μήνες τόσοι άνθρωποι και κυρίως περίμεναν με λαχτάρα τα ίδια τα παιδιά. Χωρίς να δώσει καμία εξήγηση, ο δήμαρχος αποφάσισε ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η δράση που έχει γίνει αγαπημένος θεσμός για την πόλη μας.

Ειλικρινώς αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που τον οδήγησαν την τελευταία στιγμή στη συγκεκριμένη επιλογή, ιδιαίτερα καθώς μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γιάννη Μυλωνάκη, ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Τι άλλαξε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

«Θα περιμένουμε, έστω κι αργά, να ακούσουμε την επίσημη δικαιολογία-απολογία του κ. Ζορμπά, γιατί η διοίκησή του στέρησε από τη σχολική κοινότητα μία εκδήλωση που θα μπορούσε να απαλύνει λίγο μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, και να δώσει κυρίως στους μαθητές μία δημιουργική διέξοδο στη δοκιμασία που πέρασαν» σημειώνει σχετικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο κ. Μυλωνάκης και προσθέτει: «Εκτός κι αν ο κ. Ζορμπάς θεωρεί ότι δεν οφείλει εξηγήσεις για τίποτα και σε κανέναν και ότι μπορεί να διοικεί μια πόλη αγνοώντας τις ανάγκες των πολιτών της».

Scroll to Top