Γ. Μυλωνάκης: Θα σταθούμε και φέτος κοντά στη σχολική κοινότητα της πόλης

Πρώτο κουδούνι σήμερα για τη νέα χρονιά στα σχολεία του Δήμου μας και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», Γιάννης Μυλωνάκης παρευρέθηκε στον αγιασμό του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Αφού ευχήθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό για τη νέα χρονιά, συνεχάρη τον διευθυντή του σχολείου και δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Λογοθέτη για την άψογη διοργάνωση και τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο κ. Μυλωνάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Μοιραστήκαμε τα χαμόγελα των μαθητών, την προσμονή τους για την έναρξη της νέας περιόδου, αλλά και την αγωνία των ίδιων, των γονιών και των εκπαιδευτικών τους να πάνε όλα καλά και η νέα χρονιά να εξελιχθεί απρόσκοπτα, χωρίς νέες διακοπές.

Ενώνουμε τις ευχές μας με τις δικές τους και ελπίζουμε κι εμείς να ξεκινήσει σήμερα μια γόνιμη σχολική χρονιά, που θα προσδώσει στα παιδιά μας πολύτιμα γνωστικά εφόδια για το ταξίδι τους προς ένα καλύτερο μέλλον.

Επίσης, ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο τους, που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο λόγω των συνθηκών που έχουν επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και οι χρόνιες ελλείψεις στα σχολεία μας. 

Πέρα από τις ευχές, ως παράταξη δηλώνουμε ότι θα σταθούμε κοντά στη σχολική κοινότητα της πόλης, καταγράφοντας τα προβλήματά της, συζητώντας μαζί της για τις καλύτερες λύσεις και πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στις σχολικές μονάδες μας.

Καλή σχολική χρονιά!»

Scroll to Top