Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του κλεισίματος του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Κοντόπευκο – Αύριο η απόφαση!

Δυστυχώς, ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς επέλεξε να απουσιάσει και από αυτή τη μάχη για το καλό της πόλης μας!

Εκδικάστηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την ΑγίαΠαρασκευή» κατά της απόφασης της εταιρείας «Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.» για αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο ΚοντόπευκοΑγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης από την πλευρά των προσφευγόντων παρουσιάστηκαν όλα τα επιχειρήματα, οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και του Συλλόγου Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων για την αυθαίρετη απόφαση των ΕΛΤΑ, η οποία, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η απόφαση επί των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων θα εκδοθεί αύριο, Τρίτη 11 Ιουλίου.

Στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθοπουλος και  οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λογοθέτης, Πέτρος Διακογιάννης και Σωτήρης Παπαμιχαήλ,ο οποίος και υποστήριξε από νομικής πλευράς την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Εντύπωση, ωστόσο προκάλεσε η παντελής απουσία εκπροσώπου από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας:

«Όπως οφείλαμε, ως υπεύθυνος δημοτικός συνδυασμός, κινητοποιηθήκαμε άμεσα, με το που ενημερωθήκαμε για το κλείσιμο του καταστήματος στο Κοντόπευκο, ώστε να αποτρέψουμε αυτή τη δυσμενή για την πόλη μας εξέλιξη. Σήμερα είμαστε και πάλι παρόντες, εδώ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να υπερασπιστούμε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που καταθέσαμε κατά της παραπάνω απόφασης.

Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε προκειμένου αυτή η αιφνιδιαστική και αυθαίρετη απόφαση να ανακληθεί. Όμως, την ίδια στιγμή δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής, που δείχνει για άλλη μια φορά να μην μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στην πόλη μας. Λυπούμαστε ειλικρινά που ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς επέλεξε να απουσιάζει και από αυτή τη μάχη για το καλό των συμπολιτών μας».

Scroll to Top