Κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γ. Μυλωνάκης: «Έχουμε πέντε χρόνια μπροστά μας για να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες και να δουλέψουμε για την πόλη που θέλουμε»

 

Κοντά στα μέλη των Α’ και Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου ο εκλεγμένος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, με αφορμή τη γιορτή που διοργάνωσαν για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γ. Μυλωνάκης αντάλλαξε ευχές με τους συμπολίτες του της τρίτης ηλικίας, αλλά είχε και την ευκαιρία να ανανεώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντί τους και τις οποίες θα εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του ως δήμαρχος.

«Έχουμε μπροστά μας πέντε χρόνια να κάνουμε πολλά πράγματα, να αναβαθμίσουμε τον ρόλο των ΚΑΠΗ και γενικότερα τις κοινωνικές υπηρεσίες μας» τόνισε ο εκλεγμένος δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που ήδη έχουν συζητηθεί και με τη διευθύντρια της δομής. «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψουμε για την πόλη που θέλουμε, για εσάς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας» είπε χαρακτηριστικά στους συνδημότες του ο Γ. Μυλωνάκης, διαβεβαιώνοντάς τους ότι αυτή η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη…

Το εκλεγμένο δήμαρχο συνόδευαν στην επίσκεψή του στα ΚΑΠΗ τα μέλη της δημοτικής ομάδας του Τζίνα Αλεξοπούλου, Κώστας Γουργούλης, Δημήτρης Καράντζαλος, Βασίλης Νάνης και Παναγιώτης Τσόκας.

 

Scroll to Top