Κύριε Ζορμπά είστε δήμαρχος για να λύνετε προβλήματα και όχι να διαμαρτύρεστε γι’ αυτά…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δυστυχώς συνεχίζει τους άστοχους χειρισμούς του σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπερσυγκέντρωση νεαρών ατόμων στην πλατεία Άη Γιάννη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη 26/5, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του κοινοποιεί «μία εκ των εκατοντάδων επιστολών» που λέει ότι έχει λάβει για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της πλατείας!

Ίσως ο κ. Ζορμπάς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος της πόλης και όχι δημοσιογράφος, για να δημοσιεύει καταγγελίες πολιτών. Αποστολή του δεν είναι να διαμαρτύρεται για τα προβλήματα, αλλά -συστηματικά και οργανωμένα, και κυρίως σε συνεργασία με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις- να εργάζεται για να για να τα επιλύει.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ότι θα συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων παραβατικότητας που εντοπίζονται στην πλατεία του Άη Γιάννη με προτάσεις που έχει καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Θα πρέπει όμως και η δημοτική αρχή να κινηθεί σε ανάλογο πλαίσιο…

Διαβάστε ακόμα

Καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους που μπαίνετε αύριο στη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων. Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά γεμάτη εμπόδια,