Κύριε Ζορμπά είστε δήμαρχος για να λύνετε προβλήματα και όχι να διαμαρτύρεστε γι’ αυτά…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δυστυχώς συνεχίζει τους άστοχους χειρισμούς του σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπερσυγκέντρωση νεαρών ατόμων στην πλατεία Άη Γιάννη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη 26/5, απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του κοινοποιεί «μία εκ των εκατοντάδων επιστολών» που λέει ότι έχει λάβει για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της πλατείας!

Ίσως ο κ. Ζορμπάς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος της πόλης και όχι δημοσιογράφος, για να δημοσιεύει καταγγελίες πολιτών. Αποστολή του δεν είναι να διαμαρτύρεται για τα προβλήματα, αλλά -συστηματικά και οργανωμένα, και κυρίως σε συνεργασία με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις- να εργάζεται για να για να τα επιλύει.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ότι θα συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων παραβατικότητας που εντοπίζονται στην πλατεία του Άη Γιάννη με προτάσεις που έχει καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Θα πρέπει όμως και η δημοτική αρχή να κινηθεί σε ανάλογο πλαίσιο…

Διαβάστε ακόμα

Καλή Επιτυχία!

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, ο επικεφαλής της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μυλωνάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Σε