«Λουκέτο» στον παιδικό σταθμό της Τρωάδος βάζει ο Β. Ζορμπάς

Με μία αιφνιδιαστική απόφαση αφήνει εκτός φιλοξενίας περισσότερα από 70 παιδιά

Πιστός στην τακτική του να αφήνει να «μαραζώνουν» όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου, ο κ. Βασίλης Ζορμπάς τώρα «βάζει λουκέτο» και στον παιδικό σταθμό της οδού Τρωάδος, λύνοντας τη σχετική μίσθωση του χώρου και αφήνοντας εκτός φιλοξενίας περισσότερα από 70 παιδιά. Κι όλα αυτά δήθεν για να εξοικονομήσει λίγες χιλιάδες ευρώ, την ώρα που απλόχερα σκορπίζει με απευθείας αναθέσεις περισσότερα από 500.000 ευρώ για το μάζεμα των κλαδιών (τα οποία εξακολουθούν να… κοσμούν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης)!

Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμιά μέριμνα για τις 70 οικογένειες τα παιδιά των οποίων θα μείνουν εκτός του παιδικού σταθμού ή, στην καλύτερη περίπτωση, θα «στριμωχτούν» σε άλλες αντίστοιχες δομές της περιοχής.

Σε μια εποχή που ο μέσος συμπολίτης μας συνθλίβεται από το «τσουνάμι» των αυξήσεων σχεδόν σε όλα τα αγαθά, ο κ. Ζορπάς έρχεται να του προσθέσει ακόμη ένα πρόβλημα. Αντί να δημιουργεί νέες κοινωνικές δομές, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών της πόλης, κλείνει κι αυτές που υπάρχουν.

Έως εδώ όμως. Καλούμε τον κ. Ζορμπά να πάρει τώρα πίσω την απόφασή του για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της Τρωάδος και να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία και νέων, προκειμένου κανένα παιδί συμπολίτη μας να μη μείνει εκτός των συγκεκριμένων δομών την επόμενη χρονιά.

Οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των κοινωνικών δομών της πόλης. Αλλά θα είναι σταθερά απέναντι σε όσους απεργάζονται σχέδια υποβάθμισής τους.

Scroll to Top