Οι «Αλλάζουμε» γιόρτασαν με τους φίλους που οδήγησαν την παράταξη στη μεγάλη εκλογική νίκη

Γ. Μυλωνάκης: «Το πρόγραμμά μας θα είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα πέντε χρόνια»

 

Τους φίλους της παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη εκλογική νίκη της 15ης Οκτωβρίου, υποδέχθηκαν ο εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μυλωνάκης και τα μέλη της δημοτικής ομάδας του το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, στο Breeze Café.

«Η θερμή στήριξή σας είναι αυτή που μας έβαλε πρώτους την πρώτη Κυριακή των εκλογών και μας έδωσε τη μεγάλη νίκη, με το εντυπωσιακό ποσοστό 60%, στον δεύτερο γύρο» είπε στους καλεσμένους του ο Γ. Μυλωνάκης, ευχαριστώντας τους για όλα όσα έκαναν ώστε να κερδηθεί μία πολύ δύσκολη μάχη. Επίσης, ευχαρίστησε τους 79 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά σε όλη την προεκλογική περίοδο προκειμένου να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην πόλη.

«Όμως», όπως τόνισε ο Γ. Μυλωνάκης, «ο “πόλεμος” με τα καθημερινά προβλήματα στην Αγία Παρασκευή είναι μπροστά μας. Ήδη, έχουμε σηκώσει μανίκια και ενημερωνόμαστε για όλα όσα απασχολούν την πόλη, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις αντιδημαρχίες και τις υπόλοιπες διοικητικές θέσεις».

Τέλος, ο εκλεγμένος δήμαρχος δεσμεύθηκε, για άλλη μια φορά, ότι το πρόγραμμα που κατέθεσε στην κρίση των συνδημοτών του θα είναι και αυτό που θα αποτελέσει οδηγό για τη δημοτική αρχή τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Scroll to Top