Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ… ζεσταίνουν τις μηχανές τους

Γ. Μυλωνάκης: «Συνεχίζουμε με πείσμα και αισιοδοξία»

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», ενόψει της εορταστικής περιόδου, βρέθηκε με νέους και παλιούς εκπροσώπους της παράταξης στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου σε έναν πολύ ζεστό χώρο της πόλης, το βράδυ της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές, αλλά και να κάνει -με χαλαρή διάθεση- τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. Ταυτόχρονα, ήταν και μια ευκαιρία να αρχίσουν να «ζεσταίνονται οι μηχανές», καθώς τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι καθοριστικά στον αγώνα που δίνουμε να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

«Οικοδεσπότες» της βραδιάς ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης (δυστυχώς, οικογενειακές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά μας τον Πέτρο Διακογιάννη) και φυσικά ο επικεφαλής του συνδυασμού, Γιάννης Μυλωνάκης.

Τη ευχάριστο γιορτινό κλίμα μοιράστηκαν μαζί τους οι, Χρήστος Πένητας (εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ), Κώστας Γαλέας (εκπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), Ράνια Σακκά  (εκπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), Γιώργος Σάρρας (εκπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), Μυρσίνη Ζαφειράκη  (εκπρόσωπος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), Ηλίας Μπακόλας (εκπρόσωπος στην  Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής), Ορέστης Κύρτσης (εκπρόσωπος της παράταξης στο ΝΠΔΔ Δημοτική Βιβλιοθήκη), Τάνια Νικολούλια (εκπρόσωπος στο ΝΠΔΔ ΠΑΙΣΔΑΠ), καθώς και τα μέλη της παράταξης Μάκης Τάρλας (πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ), Χρήστος Αθανασίου, Ανάργυρος Καρατράντος, Φωτεινή Πελέκη, Έφη Χαλούλου, Λιάνα Σιούλα, Βασίλης Κάκκος.

Με αφορμή τη συνάντηση των μελών της παράταξης, ο Γιάννης Μυλωνάκης σχολίασε:

 

«Απόψε βρεθήκαμε με ορισμένα από τα μέλη των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ προκειμένου να συζητήσουμε πιο χαλαρά, στο τέλος μίας δύσκολης χρονιάς, τόσο για τη χώρα όσο και για τον Δήμο μας. Είναι μέλη με τα οποία δουλέψαμε όλο τον χρόνο προκειμένου να συμβάλλουμε -στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου μας- στην καλύτερη λειτουργία των δημοτικών δομών, αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Ως επικεφαλής της παράταξης, θα ήθελα να πω ένα ειλικρινές “ευχαριστώ” τόσο στα συγκεκριμένα μέλη, όσο και στο σύνολο των φίλων των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, που μας στηρίζουν και συμβάλλουν στην προσπάθειά μας. Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ» οφείλω και στους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, για τις μάχες που δώσαμε μέχρι σήμερα και, κυρίως, γι’ αυτές που θα δώσουμε στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας: να γίνουμε η επόμενη διοίκηση της πόλης, η οποία θα κάνει την Αγία Παρασκευή μια πόλη όπου θα χαιρόμαστε να ζούμε και να εργαζόμαστε.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά συνεχίζουμε με πείσμα και αισιοδοξία.

Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενη εορταστική περίοδο».

Scroll to Top