Οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» συνεχίζουν να… μιλούν με τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Πευκάκια στις 13/5 και Κοντόπευκο στις 15/5 οι επόμενοι «σταθμοί» της Κίνησης Ενεργών Πολιτών και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη

 

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης συνεχίζουν τις περιοδείες – συζητήσεις στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, δίνοντας τον λόγο στους πολίτες, προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα του σήμερα, αλλά και τις προτάσεις τους για το αύριο στον Δήμο.

Στο πλαίσιο της δράσης «Μιλάμε με τις γειτονιές», τα μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής θα βρεθούν τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.30μ.μ. στα Πευκάκια (καφέ Urban – Κρήτης 47 και Αλεξάνδρου Παναγούλη) και την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 7.30μ.μ., στο Κοντόπευκο (καφέ Koralli – Δερβενακίων 56).

Σας περιμένουμε από κοντά για να συζητήσουμε πώς θα Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα

Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να αντιστρέψουμε την αρνητική πορείας της πόλης μας.

Ευχαριστούμε κάθε έναν από τους 4.000 συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν τους «Αλλάζουμε». Μαζί κάναμε το πρώτο δύσκολο βήμα για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή.