Οι 5 δεσμεύσεις του Γ. Μυλωνάκη για την περιοχή Νέας Ζωής – Τσακού

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» παρουσιάστηκε στους κατοίκους της γειτονιάς

Η περιοχή της Νέας Ζωής – Τσακού ήταν ο τρίτος σταθμός των περιοδειών που έχουν ξεκινήσει ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης στις γειτονιές της πόλης, εξειδικεύοντας τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Η συνάντηση με τους κατοίκους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στο «Grill House 50-50». Ο Γ. Μυλωνάκης συνομίλησε με πολίτες της γειτονιάς, απαντώντας σε απορίες και ερωτήματα πάνω στο πρόγραμμα το οποίο ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» δεσμεύεται να εφαρμόσει με το που θα λάβει τη λαϊκή εντολή.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  1. Ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου, με πρόβλεψη για επαρκείς θέσεις στάθμευσης.
  2. Αναμόρφωση των πλατειών Τσακού και Μικράς Ασίας και βελτίωση των παιδικών χαρών.
  3. Ενισχυμένες περιπολίες στις περιοχές κοντά στον Λόφο Τσακού και στο Νομισματοκοπείο.
  4. Απόδοση ενός σύγχρονου κοιμητηρίου με Ναΐσκοεντός του.
  5. Ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή.

Με αφορμή τη νέα συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Οι πέντε δεσμεύσεις μας για τη περιοχή Νέα Ζωή – Τσακός, που παρουσιάσαμε απόψε στους πολίτες της γειτονιάς, δεν αποτελούν για εμάς κενό γράμμα, ούτε υποσχέσεις που συνήθως μένουν στα φυλλάδια. Είναι το “συμβόλαιο” που υπογράφουμε ξεχωριστά με κάθε πολίτη και το οποίο θα τηρήσουμε στο ακέραιο από την πρώτη μέρα της θητείας μας στον Δήμο.

Αποδείξαμε ότι είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που διαθέτει πλήρες και συγκεκριμένο πρόγραμμα για κάθε γειτονιά της πόλης. Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα αποδείξουμε ότι μπορούμε και να το εφαρμόσουμε, γιατί εμείς διαθέτουμε γνώση, σχέδιο και όρεξη για δουλειά».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, αντιπεριφεριάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Μιλτιάδης Καρπέτας, πρ. δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Βασίλης Σαββίδης, πρόεδρος Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους», Σπύρος Αδαμόπουλος, γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Παναγιώτης Γ. Νιάρχος, ομότιμος καθηγητής Παρατηρησιακής Αστροφυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πρ. πρόεδρος ΕΚΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και υποψήφιοι του συνδυασμού.

Δείτε το video

Scroll to Top