Ο κ. Ζορμπάς οφείλει να συγκαλέσει άμεσα συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το νέο δημαρχείο

Πριν λίγες ημέρες, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά υπεύθυνη αντιπολιτευτική στάση, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» κάλεσε τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά να προγραμματίσει άμεσα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στην οποία θα συμμετείχαν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την παύση εργασιών ανέγερσης του νέου δημαρχείου της πόλης.

Αντί αυτού, ο κ. Ζορμπάς -πιστός στην απέχθειά του σε οποιαδήποτε πρόταση συναίνεσης και συνεργασίας, ακόμη και για τα σοβαρά προβλήματα της Αγίας Παρασκευής- επέλεξε να κλείσει ακόμη ένα «προσωπικό ραντεβού» με τον περιφερειάρχη, χωρίς καμία συνεννόηση με τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο δήμαρχος να μην επιστρέψει με θριαμβολογικά δελτία Τύπου, αλλά με κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, που να διασφαλίζει ότι δεν θα ζήσουμε με μία ακόμη “τρύπα” μέσα στην “καρδιά” της πόλη μας…» σχολίασε σχετικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, προσθέτοντας:

«Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ζορμπάς είναι υποχρεωμένος να συγκαλέσει άμεσα συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις που προέκυψαν από τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι είναι ένας απερχόμενος δήμαρχος, ενώ το νέο δημαρχείο είναι έργο που αφορά την πόλη και την επόμενη δημοτική αρχή».

Scroll to Top