«Ο πονηρός άνθρωπος από τον πονηρό θησαυρό της καρδιάς του βγάζει τα πονηρά» (Ματθ. 12,35)

Με μία επονείδιστη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», προδήλως μέσω της πένας του κ. Παπασπύρου, εγκαλεί τη δημοτική αρχή για «πονηρές μεθοδεύσεις» αναφέροντας χαρακτηριστικά «πώς δεν έπεσε ο server, οι μάσκες έπεσαν» σχετικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας των εγγραφών στο Καλοκαιρινό Camp «Παίζω και Δημιουργώ».

Φαίνεται πώς ο κ. Παπασπύρος, πέρα από τον πιο αποτυχημένο πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ επί τετραετία, έχει διατελέσει και τεχνικός Πληροφορικών Συστημάτων.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως μπορεί να γνωρίζει απομακρυσμένα το εάν υπήρξε όντως τεχνικό πρόβλημα ή όχι.

Εκτός βέβαια αν όλα αυτά είναι ζωηρά αποκυήματα της φαντασίας του ή μία ακόμα άκομψη προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Φυσικά προτίμησε να μην αναφέρει πώς η απόφαση του Δημάρχου για ακύρωση όλων των πρώιμων -και άρα εκπρόθεσμων εγγραφών- έγινε με στόχο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης ώστε να μην υπάρχουν η οποιαδήποτε «σκιά».

Όπως και να έχει, για μία ακόμα φορά, η παράταξη με επικεφαλής τον κ. Σάρκουλα δείχνει τον άκρως τοξικό της χαρακτήρα και την προσπάθεια ισοπέδωσης κάθε προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπηρετείτε σωστά την πόλη έτσι κύριοι ούτε τους ψηφοφόρους που σας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και σας ανέδειξαν στην πολύ τιμητική 3η θέση.

Άλλο η εποικοδομητική κριτική και άλλο η πολεμική.

Ειδικά όταν πρόκειται για μία πρωτοποριακή δράση, η οποία συνδυάζει τον Αθλητισμό με τη Δημιουργική απασχόληση σε 7 σημεία της πόλης ώστε να μπορέσουν να εγγραφούν ακόμα περισσότερα παιδιά με χαμηλό κόστος και αναβαθμισμένο επίπεδο υπηρεσιών.

Η πόλη γυρίζει σελίδα είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Συνεχίζουμε.

 

Γραφείο Τύπου Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή

Scroll to Top