Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης απάντησε ζωντανά σε ερωτήματα των συνδημοτών του

Οι «Αλλάζουμε» έδωσαν πρώτοι τον λόγο στους πολίτες και τώρα εκείνοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο στην κάλπη… 

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, έφερε σε πρώτο πλάνο τον πολίτη, δίνοντάς του φωνή και δικαίωμα συμμετοχής στη διαμόρφωση του αύριο στην πόλη μας. Έτσι συνεχίζει μέχρι σήμερα και έτσι θα πορευθεί και ως νέα δημοτική αρχή, από τη στιγμή που οι πολίτες θα τον εμπιστευθούν στο τιμόνι του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στο πλαίσιο της άμεσης επαφής με τον πολίτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης απάντησε ζωντανά, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, στις ερωτήσεις των δημοτών της Αγίας Παρασκευής, τις οποίες είχαν υποβάλει μέσω των social media και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο Γ. Μυλωνάκης έδωσε απαντήσεις, μεταξύ άλλων, για το κολυμβητήριο, το πρόβλημα της στάθμευσης, την έλλειψη ψηφιακής στρατηγικής στον Δήμο, αλλά και για σειρά άλλων σημαντικών για την καθημερινότητα των πολιτών ερωτήματα.

«Ξεκινήσαμε ακούγοντας τους πολίτες. Συνεχίζουμε ακούγοντας τους πολίτες. Και από τη νέα δημοτική περίοδο, με την εντολή που θα μας δώσουν, θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί ακροατές και ακόμη καλύτεροι στην επίλυση των προβλημάτων. Με όραμα, σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά» δήλωσε σχετικά με τη δράση ο Γ. Μυλωνάκης.

Δείτε το video

Scroll to Top