Οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» συζητούν με τους πολίτες για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Πέτρινο Κτίριο (Πάρκο «Στ. Κώτσης)

 

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή διοργανώνει η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στις 7.30μ.μ., στο Πέτρινο Κτήριο (Πάρκο «Στ. Κώτσης» – Σπάρτης 1).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν:

  • Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του για το Περιβάλλον.
  • Ο Τάκης Γρηγορίου, υπεύθυνος για θέματα Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών του Ελληνικού Γραφείου της Greenpeace, αναπτύσσοντας το θέμα «Πώς η ηλιακή ενέργεια μπορεί να συνεισφέρει σε μια κοινωνία δίκαιη – Ενεργειακή μετάβαση της ελληνικής οικονομίας».
  • Ο Δρ. Σταύρος Μαυρογένης, συνεργάτης Ενεργειακής και Κλιματική Αλλαγής WWF Ελλάς, με θέμα ομιλίας «Ο στόχος του 1,5°C – Επιπτώσεις και μέτρα αναχαίτισης της κλιματικής αλλαγής.
  • Απόστολος Παναγιώτου, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ, που θα μιλήσει για το θέμα «Ενέργεια – Περιβάλλον – Κλιματική Αλλαγή & Κοινωνική Ευθύνη».Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

 

Scroll to Top