Ο απερχόμενος δήμαρχος πανηγυρίζει γιατί μετά από 4 χρόνια αδιαφορίας απομακρύνει τα μπάζα από τα Πευκάκια     

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι απολιθωμένες παλαιοκομματικές πρακτικές επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Σταθόπουλος ανήκει στο παρελθόν 

Η πανηγυρική ανάρτηση του κ Σταθόπουλου για τον καθαρισμό του αθλητικού κέντρου (ποιου αθλητικού κέντρου;) στα Πευκάκια συνιστά τον ορισμό της παλαιοκομματικής πρακτικής τού «κάνουμε κάτι προεκλογικά για να ξεγελάσουμε τους πολίτες».

Σε ολόκληρη τη θητεία του ο κ. Σταθόπουλος αδιαφόρησε πλήρως για τη συγκεκριμένη έκταση, αφήνοντάς τη να μετατραπεί σε χώρο απόρριψης μπαζών και σκουπιδότοπο, υποβαθμίζοντας ολόκληρη την περιοχή των Πευκακίων και εκθέτοντας σε κινδύνους την υγεία των κατοίκων της.

Τώρα, είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές, διαφημίζει την απομάκρυνση των μπαζών, πιστεύοντας ίσως ότι η Αγία Παρασκευή κατοικείται από πολίτες χωρίς μνήμη και κρίση, από «ιθαγενείς» που θα θαμπωθούν από χάντρες και καθρεφτάκια.

Είναι ακριβώς αυτή η νοοτροπία, αυτές οι απολιθωμένες πρακτικές του παρελθόντος, που οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».

Ο κ. Σταθόπουλος εκφράζει το παλαιοκομματικό, το παλιό, το χθες, όλα αυτά που με την επιλογή μας στις 26 Μαΐου πρέπει να αποδοκιμάσουμε.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μέλος της επιτροπής Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΚΕΔΕ ο Γιάννης Μυλωνάκης

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) o Γιάννης Μυλωνάκης τοποθετήθηκε στην επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων,