Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”

Γ. Μυλωνάκης:  «Με συμμάχους μας τους πολίτες θα αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή η οποία πλέον γυρίζει σελίδα»

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00, η Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και με την αθρόα συμμετοχή πολιτών,  τη φετινή εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας στο “Cafe Bar Erudio”.

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, πρώην δήμαρχοι, πρώην Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παρατάξεων και πλήθος κόσμου, το οποίο γέμισε τους εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν η πρώην υπουργός, βουλευτής της ΝΔ Ζωή Ράπτη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θάνος Ασκητής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» Γιώργος Νούνεσης και άλλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στη νέα δημοτική αρχή να έχει μια γόνιμη θητεία.

 

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του, ο επικεφαλής της Παράταξης και Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Κος Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά. «Ξεκινάμε δυναμικά για να φανούμε αντάξιοι της πολύ τιμητικής εντολής που μας έδωσαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, να αλλάξουμε την πόλη» ανέφερε και τόνισε πως η νέα δημοτική αρχή θα διοικήσει με όρους συναίνεσης, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης.

«Θέλουμε η Αγία Παρασκευή να γυρίσει σελίδα, να φύγει από τη στασιμότητα και να γίνει μία πόλη με σύγχρονο πρόσωπο, φιλική προς τους πολίτες, ανοικτή σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Με έργα που θα τονώσουν την αναπτυξιακή της δυναμική και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, που είναι και η προτεραιότητα μας. Μας περιμένει πολλή δουλειά, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε συντονισμένα, με σχέδιο και όραμα, προκειμένου όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα της ανανέωσης και της αλλαγής», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάκης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και  χαιρετισμούς των παρισταμένων  Βουλευτών και Περιφερειακών Συμβούλων, Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, Εκπροσώπων φορέων, και  πρώην Δημάρχων της  Αγίας Παρασκευής.

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης και Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Κος Γιάννης Μυλωνάκης καθώς και τα μέλη της Παράταξης, ευχαριστούν θερμά όσους τίμησαν την εκδήλωση και εύχονται από καρδιάς, υγεία και ευημερία σε όλους και ας είναι το 2024 ένα έτος δημιουργίας και Αλλαγής !

Διαβάστε στο συνημμένο αρχείο τα πρόσωπα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Scroll to Top