Προεκλογικά «Ράβε-ξήλωνε» στην οδό Ειρήνης κόντρα σε κάθε λογική

Η δημοτική αρχή φτιάχνει δρόμο και πεζοδρόμια, για να ξηλωθούν αργότερα ώστε να μπουν οι αγωγοί ομβρίων.

Ότι η πόλη μας «πονά» σε βασικές υποδομές της, που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν βελτιωθεί, το διαπιστώνει εύκολα όποιος κινείται καθημερινά στον Δήμο μας. Άρα, κάθε έργο που γίνεται για την κάλυψη των σημαντικών ελλείψεων στον συγκεκριμένο τομέα δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί. Ακριβώς γι’ αυτό ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» στήριξε και στηρίζει πάντα με τη θετική στάση και ψήφο του κάθε πρόταση και παρέμβαση που βελτιώνει την ποιότητα ζωής στην Αγία Παρασκευή.

Τη ίδια θετική στάση θα θέλαμε να κρατήσουμε και απέναντι στα έργα πεζοδρόμησης και ασφαλτόστρωσης που άρχισαν να γίνονται στην οδό Ειρήνης. Έργα άκρως απαραίτητα για τους κατοίκους της περιοχής, που ωστόσο πραγματοποιούνται πριν υλοποιηθούν τα επίσης σημαντικά και προ-απαιτούμενα έργα ομβρίων στην περιοχή, τα οποία και έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα.

Δυστυχώς, ο κ. Ζορμπάς, πιεζόμενος από τον προεκλογικό χρόνο, επέλεξε να φτιάξει τώρα τον δρόμο στην οδό Ειρήνης, ενώ γνωρίζει ότι σε λίγους μήνες θα χρειαστεί να ξηλωθούν, για να τοποθετηθούν οι αγωγοί ομβρίων. Η πολιτική του «ράβε-ξήλωνε» στο απόγειό της…

Με αφορμή το συγκεκριμένο έργο ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε:

«Η πόλη μας πάσχει σε βασικές υποδομές και κάθε έργο που γίνεται είναι αναγκαίο. Τι νόημα έχει, όμως, να ασφαλτοστρώνεται η οδός Ειρήνης τώρα…ενώ σε λίγους μήνες πρέπει να ξανασκαφτεί, για να περάσουν οι αγωγοί ομβρίων;

Το προεκλογικό «ράβε – ξήλωνε» του κ. Ζορμπά προσβάλει τη νοημοσύνη μας και προκαλεί περιττή ταλαιπωρία και κόστος.

Η Αγία Παρασκευή χρειάζεται νέο δήμαρχο και απλή λογική.

 

Scroll to Top