Στοπ στις κοκορομαχίες!

Την ώρα που η Αγία Παρασκευή και οι κάτοικοί της αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα στην καθημερινότητά τους, οι κ.κ. Ζορμπάς και Οικονόμου «μαλώνουν» στο Δημοτικό Συμβούλιο για την… κομματική επετηρίδα. Σε κάθε συνεδρίαση του Σώματος και με κάθε αφορμή, ο δήμαρχος και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή»… διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το ποιος είναι ο  αυθεντικότερος εκφραστής του χώρου της Νέας Δημοκρατίας. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά υπονομεύουν κάθε προσπάθεια νηφάλιου διαλόγου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντί δηλαδή να αποφασίζουμε, καταλήγουμε να παρακολουθούμε κοκορομαχίες χωρίς αντίκρισμα.

Το ίδιο συνέβη και στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2020. Γι’ αυτό και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αλλάζουμε» αποχωρήσαμε απο την αίθουσα συνεδριάσεων καταγγέλλοντας τη διαδικασία. Αρνούμαστε να είμαστε θεατές μιας «χιλιοπαιγμένης παράστασης» μεταξύ των κ.κ. Ζορμπά και Οικονόμου, χωρίς ουσία και χωρίς αντίκρισμα.

Για τελευταία φορά, καλούμε τον δήμαρχο και τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» να σεβαστούν τον θεσμικό ρόλο τους και να αφήσουν τους εσωκομματικούς καβγάδες τους έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.  Καλούμε και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να πάρουν αποφασιστικά μέτρα για το θλιβερό αυτό φαινόμενο.

Scroll to Top