Στους πρώτους παιδικούς αγώνες ποδηλάτου ο Γιάννης Μυλωνάκης

Ο εκλεγμένος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει την Αγία Παρασκευή πόλη φιλική για τους ποδηλάτες της

 

Με τη συμμετοχή 60 μαθητών πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, οι πρώτοι παιδικοί αγώνες ποδηλάτου, από το τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Του αγώνες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μυλωνάκης και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Γιάννης Λογοθέτης.

«Όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους ικανοί άνθρωποι και ενεργοί φορείς της πόλης μας αναπτύσσονται όμορφες πρωτοβουλίες, όπως οι πρώτοι παιδικοί αγώνες ποδηλάτου που απολαύσαμε σήμερα» δήλωσε  μετά την εκδήλωση ο κ. Μυλωνάκης. Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει ότι αυτό ακριβώς το μοντέλο λειτουργίας της πόλης σκοπεύει να προωθήσει η νέα δημοτική αρχή, όπου Δήμος, Σωματεία, σχολεία, σύλλογοι γονέων, αλλά και κάθε πολίτης που επιθυμεί, θα μπορούν να δημιουργούν και να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην Αγία Παρασκευή.

«Η ποδηλασία είναι αναμφίβολα μία από αυτές τις δράσεις και ως δημοτική αρχή θα λάβουμε κάθε πρωτοβουλία ώστε η πόλη μας να γίνει επιτέλους φιλική στους ποδηλάτες της» τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος.

Scroll to Top