Στο φυλάκιο του ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ στον Υμηττό ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

. Μυλωνάκης: «Στόχος μας η ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος, που θα γίνει η ασπίδα προστασίας του βουνού μας»

 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο φυλάκιο του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ) εκπαίδευση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και βραβεύσεις των μελών του. Στη δράση συμμετείχαν ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, μέλη της νέας δημοτικής ομάδας του, αλλά και στελέχη της παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή».

«Θέλω να συγχαρώ την πραγματικά σημαντική προσπάθεια εθελοντισμού που γίνεται από το ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ και την οποία όλοι αγκαλιάζουμε» δήλωσε ο Γ. Μυλωνάκης, προσθέτοντας ότι «είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που ζούμε σε αυτό το όμορφο κομμάτι του Υμηττού, αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι ώστε να διατηρείται πάντα καταπράσινο».

Επανέλαβε δε τη δέσμευσή του ότι η νέα δημοτική αρχή θα ρίξει μεγάλο βάρος στην ενίσχυση του εθελοντισμού στην πόλη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την προστασία του Υμηττού, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο εθελοντικό κίνημα που θα λειτουργεί ως «ασπίδα» για το βουνό.

Τον Γ. Μυλωνάκη συνόδευσαν στο φυλάκιο του ΣΕΠΠΕΒ/ΑΤΥ τα μέλη της δημοτικής ομάδας του Τζίνα Αλεξοπούλου, Κώστας Γουργούλης, Γιάννης Λογοθέτης, Τάνια Νικολούλια και Παναγιώτης Τσόκας, καθώς και τα στελέχη της παράταξης Φάνης Ζαχαρόπουλος, Αργύρης Καρατράντος, Χάρης Καρακιτσάκης, Ηλίας Μπακόλας, Κωσταντίνα Νήρου, Φιλώτας Νιάρχος, Άννα Ξανθοπούλου και Μάριος Παπακώστας.

Scroll to Top