Συνέλαβαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου-Πευκακίων για το γλέντι στην πλατεία Μ. Μερκούρη

Στο πλευρό του ο Γ. Μυλωνάκης, «εξαφανισμένος για άλλη μια φορά ο δήμαρχος της πόλης»

 Στο Αστυνομικό Τμήμα ξημέρωσε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντόπευκου-Παραδείσου-Πευκακίων Ανδρέας Αβραμίδης, μετά από καταγγελία κατοίκου για παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας στο γλέντι που είχε στηθεί το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο.

Στο πλευρό του προέδρου του συλλόγου, μαζί με άλλους κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκε και ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» Γιάννης Μυλωνάκης, καταβάλλοντας προσπάθειες για την απελευθέρωσή του, κάτι που τελικώς επιτεύχθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά, αρνητική εντύπωση έκανε η παντελής απουσία του δημάρχου και οποιουδήποτε άλλου εκπροσώπου της δημοτικής αρχής, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας που έγιναν. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση γινόταν με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και, μάλιστα, σε αυτήν συμμετείχε και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου – ΠΑΟΔΑΠ.

Μάλλον, ο κ. Ζορμπάς και η διοίκησή του έχουν ήδη παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η θητεία τους…

Scroll to Top