Τα πυροφυλάκια του ΣΕΠΠΒΑΤΥ και του Δήμου Αγίας Παρασκευής στον Υμηττό επισκέφθηκαν οι «Αλλάζουμε»!

Γ. Μυλωνάκης: Η Πολιτική Προστασία θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησής μας!

Τα πυροφυλάκια του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) και του Δήμου Αγίας Παρασκευής στον Υμηττό επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου ο επικεφαλής του  Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Τάνια Νικολούλια, Μάκης Χλαπουτάκης και Άννα Ξανθοπούλου.

Τα μέλη της παράταξης διένειμαν νερό και τρόφιμα στα μέλη των δύο πυροφυλακίων, ενώ συζήτησαν μαζί τους για τις μέριμνες που λαμβάνονται καθημερινά για την προστασία του πολύτιμου πνεύμονα πρασίνου για την περιοχή. Επίσης, συζητήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της πυρασφάλειας.

Με αφορμή την επίσκεψη ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά από τις πυρκαγιές επιλέξαμε να επισκεφθούμε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να θωρακίσουν τον Υμηττό μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο. Ήταν μια συμβολική, αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστική επίσκεψη, αφού είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις για την ορθολογικότερη οργάνωση και ενίσχυση του τομέα της πυροπροστασίας.

Για τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” ο τομέας της Πολιτικής Προστασίας θα είναι ανάμεσα στους πρώτους όπου θα επιχειρηθούν άμεσες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις, καθώς έχει να κάνει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, αλλά και με την προστασία του Περιβάλλοντος».

Δείτε το video:

Scroll to Top