Γιάννης Μυλωνάκης: Στις 26 Μαΐου τους «χαλάμε» τα σχέδια – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πάθος, παλμός και αισιοδοξία για τη νίκη στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

«…Σας καλώ λοιπόν να Αλλάξουμε. Να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό και να δώσουμε μαζί μάχες που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, πιο ποιοτική, πιο εύκολη, πιο ανθρώπινη.

Ώστε, μετά από τέσσερα χρόνια, όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού, να μπορώ να σταθώ απέναντί σας και με αξιοπρέπεια να σας πω ότι “τα καταφέραμε”».

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα εκατοντάδων Αγιοπαρασκευιωτών που είχαν κατακλύσει τον χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Σε μια συγκέντρωση που είχε παλμό, είχε πάθος και κυρίως απέπνεε την αισιοδοξία της επερχόμενης νίκης, ο επικεφαλής της παράταξης μίλησε για τα «χαμένα» χρόνια των διοικήσεων Ζορμπά-Σταθόπουλου, που έφεραν την Αγία Παρασκευή πολύ πίσω και οδήγησαν στην ανάγκη «γέννησης» των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. «Οι παρέες γράφουν ιστορία, να είστε βέβαιοι ότι η παρέα του ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ θα γράψει τη δική της ιστορία. Και θα φέρει την αλλαγή στην Αγία Παρασκευή, γιατί θέλουμε να τρέξουμε προς το μέλλον, αντί να γυρνάμε πίσω από τον ίσκιο μας, όπως τα τελευταία 8 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε τα πραγματικά διλήμματα των επερχόμενων εκλογών, τα οποία και συμπύκνωσε στα εξής δύο ερωτήματα τα οποία έθεσε προς τους συνδημότες του:

«Θέλουμε άλλα 4 χρόνια σαν τα προηγούμενα 9; Ή θέλουμε πραγματική αλλαγή και επιτέλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης;

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη διαχείριση της μιζέριας και το συνεχές πισωγύρισμα της πόλης μας ή θέλουμε να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει φρέσκος αέρας, ώστε να αναπνεύσει ξανά η Αγία Παρασκευή;».

Ο Γιάννης Μυλωνάκης παρότρυνε τους πολίτες να μην αφήσουν να χαθεί ούτε λεπτό από τη μεγάλη μάχη που δίνεται για την ανατροπή στην Αγία Παρασκευή. «Όσοι δεν μας γνωρίζουν, πείτε τους για εμάς. Όσοι αμφιβάλλουν, δείξτε τους το πρόγραμμά μας. Όσοι γυρίζουν το κεφάλι γενικά στην πολιτική, πείτε τους ότι τίποτε δεν θα αλλάξει, αν δεν πάμε στην κάλπη» τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά και ταυτόχρονα δεσμεύτηκε:

«Αν για κάποιους η δημαρχία είναι επάγγελμα ή ευκαιρία για μια δημιουργική συνταξιοδότηση, για μένα είναι η ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί σας.

[…] Γνωριζόμαστε καλά. Εδώ μεγαλώσαμε, εδώ μένουμε, εδώ “καπνίζει το τζάκι μας”, που λένε στο χωριό μου. Εδώ είναι το παρόν, εδώ είναι και το μέλλον μας. Και με το μέλλον μας δεν παίζουμε. Αλλά το αναλύουμε, το σχεδιάζουμε, το κοστολογούμε.

Κρατήστε το πρόγραμμά μας και δώστε το στους φίλους και γνωστούς σας. Είναι ο οδικός μας χάρτης. Είναι αυτό για το οποίο θα μας κρίνετε κάθε μέρα. Όχι μόνο θα το ακολουθήσουμε κατά γράμμα, αλλά θα το κρατήσουμε στο διαδίκτυο για να βλέπετε τι κάνουμε και τι όχι. Ώστε στο τέλος να μας αξιολογήσετε για όσα είπαμε και κάναμε και για όσα είπαμε και δεν κάναμε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε κοντά του τη δημοτική ομάδα που όλο αυτόν τον καιρό βρίσκεται δίπλα του, δίνοντας τη μεγάλη μάχη για την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή, για την οποία και δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη τους με συγκινεί, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματικά, με σταθερή παρουσία στην κοινωνική ζωή του τόπου μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς. Άνθρωποι που συνδυάζουν τη γνώση με τη φρεσκάδα των νέων ιδεών, την εμπειρία με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Άνθρωποι που προπαντός, έχουν τη διάθεση για προσφορά και μεράκι να βάλουν το δικό τους λιθαράκι ώστε να γίνει ο τόπος μας καλύτερος και να προχωρήσει μπροστά».

 

 

 

Scroll to Top