Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Επίσκεψη κλιμακίου της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής

Tο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» Γιάννης Λογοθέτης, Κώστας Χατζηανδρέου, Τάσος Μπομπόνης και Τάνια Νικολούλια.
Η αντιπροσωπεία της παράταξης συναντήθηκε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ. Αναστάσιο Μαργέτη και τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας κ. Δημήτρη Ζώτο, συζητώντας μαζί τους τρέχοντα και διαρκή προβλήματα της πόλης μας, καθώς και τρόπους αντιμετώπισής τους. Επίσης, αναζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομίας για την επίτευξη υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας στον Δήμο.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:
«Η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των πολιτών Αγίας Παρασκευής αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για τη δημοτική μας ομάδα, καθώς πιστεύουμε ότι χωρίς αυτό καμία ανάπτυξη σε κανένα επίπεδο δεν μπορεί να επιτευχθεί. Οι πολίτες δικαιούνται να μετακινούνται, να εργάζονται και να διασκεδάζουν ασφαλώς στην πόλη τους και εμείς οφείλουμε να τους διασφαλίσουμε το δικαίωμα αυτό.
Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» προετοιμάζουμε συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός αποτελεσματικού διχτυού προστασίας των ζωών και των περιουσιών των συνδημοτών μας, σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τις οποίες και θα καταθέσουμε προς διαβούλευση το αμέσως επόμενο διάστημα».

Διαβάστε ακόμα

Συνέντευξη Γ.Μυλωνάκη στον Alpha

Συνέντεαυξη στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 παραχώρησε ο επικεφαλής της κίνησης ενεργών πολιτών «Αλλάζουμε» Γιάννης Μυλωνάκης.