Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την «ατζέντα» με τα θέματα της καθημερινότητας

Τα μέλη της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» εξακολουθούν να καταγράφουν τις απόψεις των πολιτών σε κάθε γωνιά του Δήμου μας

Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» συνεχίζει να μιλά με τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για τα θέματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν, στο πλαίσιο της δεύτερης μεγάλης έρευνας που πραγματοποιεί στον Δήμο μας.
Τα μέλη της Ομάδας εξακολουθούν να καταγράφουν τις απόψεις των δημοτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για όσα θα μπορούσαν να βελτιωθούν ώστε η ζωή στην Αγία Παρασκευή να αποκτήσει ποιοτικότερη διάσταση.
Μέχρι σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει 332 ερωτηματολόγια και συνεχίζουμε, καθώς είναι πολλοί αυτοί που αγκαλιάζουν την πρωτοποριακή δράση μας και επιθυμούν να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.
Τις επόμενες μέρες η Ομάδα «Αλλάζουμε» θα βρεθεί στην αγορά της Αγίου Iωάννου, στην περιοχή των Πευκακίων καθώς και σε γειτονιές που δεν έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Καλούμε τους συνδημότες μας να πλησιάσουν τα μέλη της και να εμπλουτίσουν, με τις δικές τους ιδέες, παρατηρήσεις, σχόλια, τη μεγάλη έρευνα που διεξαγάγουμε.

 

Τα αποτελέσματα της ερευνητικής δράσης μας θα τεθούν σε αξιολόγηση από ειδικούς και τεχνοκράτες στα θεματικά εργαστήρια ιδεών, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.
«Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον τρόπο συμμετοχής μας στα κοινά. Συνεχίζουμε να δίνουμε λόγο σε αυτούς που πραγματικά τον δικαιούνται, στους πολίτες» δηλώνει σχετικά με τη δράση της Ομάδας «Αλλάζουμε» ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και προσθέτει:
«Για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα γύρω μας, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που τη διαχειριζόμαστε. Στην Ομάδα “Αλλάζουμε” πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει μέσα από την ενεργοποίηση όλων μας, μέσα από την ουσιαστική συμμετοχή μας στη διαμόρφωση των αυριανών εξελίξεων. Εμείς, με τη δράση μας, δίνουμε το κίνητρο σε όσους είναι αποφασισμένοι να πάρουν στα χέρια τους τα πράγματα που τους αφορούν».

Scroll to Top