ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΙΝΑ

Ονομάζομαι Τζίνα Αλεξοπούλου και είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Αφότου δημιούργησα οικογένεια και ύστερα από πολύχρονη επαγγελματική απασχόληση σε διάφορα αντικείμενα, αποφάσισα σε ώριμη ηλικία να σπουδάσω Παιδαγωγικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο απ’ όπου και αποφοίτησα το 2011.

Πρόσφατα κατέκτησα τον πρώτο μου μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και συνεχίζω τις σπουδές μου για την κατάκτηση δεύτερου μεταπτυχιακού πάνω στο αντικείμενο της συμπερίληψης στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια εργάζομαι ανελλιπώς ως νηπιαγωγός στους Παιδικούς Σταθμούς της Αγίας Παρασκευής (από το 2020 δε και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου), εμπειρία η οποία με βοήθησε να γνωρίσω εκ του σύνεγγυς τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των σχολικών μας μονάδων.

Με αστείρευτη αγάπη και ζήλο για τον δήμο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και επέλεξα ως τόπο κατοικίας και ανατροφής των παιδιών μου αλλά και την πίστη πως μόνο μέσα από την ατομική δραστηριοποίηση των απλών πολιτών μπορούν να επέλθουν συλλογικές αλλαγές, αποφάσισα να πολιτευθώ στο πλευρό του Γιάννη Μυλωνάκη, στον οποίο διέκρινα από την πρώτη στιγμή ειλικρίνεια, ευθυκρισία και αγαθές προθέσεις. 

Scroll to Top