ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο μέχρι και τα μαθητικά μου χρόνια. Με τον σύζυγό μου, Κώστα Παπαδημητρίου, Γενικό Γραμματέα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έχουμε δύο παιδιά και κατοικούμε από το 1993 στην περιοχή του  Αη Γιάννη.

Είμαι διδάκτωρ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχω διδάξει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 

Εργάστηκα για πολλά χρόνια, στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην εκπόνηση, διαχείριση  και υλοποίηση σειράς ερευνητικών μελετών και προγραμμάτων. Ως σύμβουλος επιχειρήσεων, συνεργάστηκα με την ΕΣΣΕΕ και με εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων σε μια σειρά από projects για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα. 

Εργάζομαι ως Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή σε θέματα κοινοβουλευτικού και νομοθετικού έργου από το 2003. 

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος του ΔΣ του Ομίλου Αιτωλοακαρνάνων Αγ. Παρασκευής, μέλος του ΔΣ του εξωραϊστικού συλλόγου «Αη –Γιάννης».

Η συμμετοχή και δράση στα κοινά, έρχεται από τα φοιτητικά μου χρόνια, όπου υπήρξα μέλος του Δ.Σ των φοιτητών και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσα από πολλές δράσεις. 

Τώρα είναι η ώρα για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Είμαι μαζί με τον Γιάννη Μυλωνάκη και την παράταξη «Αλλάζουμε», γιατί έχει την ικανότητα , την αποφασιστικότητα και την ορμή του νέου ανθρώπου για να αλλάξει την Αγία Παρασκευή, να δώσει ζωή στην πόλη, ισόρροπη ανάπτυξη,  ποιότητα και ανάταση στους κατοίκους της. 

Scroll to Top