ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Γεννήθηκα στα Καβάσιλα Ηλείας το 1955 και ζω εδώ και 20 χρόνια στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Γυμνάσιο της Γαστούνης , ενώ παράλληλα εργαζόμουν σε εργοστάσιο της περιοχής και αποφοίτησα από το 18ο Γυμνάσιο θηλέων Αθήνας. 

Έως το 1982 εργάστηκα ως βοηθός λογιστή στον ιδιωτικό τομέα και σε τρίωρη απασχόληση στον ΟΤΕ. Τον Σεπτέμβριο του 1982 προσλήφθηκα ως διοικητικός υπάλληλος στο Γ.Ν «ΣΩΤΗΡΙΑ» ενώ το 2000 μετακινήθηκα στο Υπουργείο Οικονομικών και ολοκλήρωσα τον 40ετή εργασιακό μου βίο στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους το Νοέμβριο του 2012.

Σε ηλικία 15 ετών μέσα από εργασιακή εκμετάλλευση, αποκτώ ταξική συνείδηση και διεκδικώ απονομή δικαιοσύνης εισπράττοντας την πρώτη μου απόλυση. 

Στην εξέγερση του Πολυτεχνείου συμμετείχα και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις αγωνιζόμενη για τα αιτήματα της εποχής (ψωμί, παιδεία, ελευθερία) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως χιλιάδες πολίτες.

Από το 1983 έως το 1999 εκλέγομαι στο σύλλογο εργαζομένων του Γ.Ν «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο υπηρεσιακό πειθαρχικό συμβούλιό του, στο Διοικητικό του Συμβούλιο ως εκπρόσωπος εργαζομένων και ακολούθως στην ομοσπονδία ΠΟΕΔΗΝ και αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ.

Συνεχίζω την κοινωνική μου προσφορά συμμετέχοντας σε εθελοντικές ομάδες (εθελοντική διακονία για παιδιά και μοναχικούς ασθενείς σε νοσοκομεία).

Είμαι παντρεμένη, μητέρα δύο κοριτσιών και γιαγιά δύο εγγονών. 

Σήμερα είμαι συνταξιούχος και φοιτήτρια στο ΕΑΠ στο τμήμα Ελληνικός Πολιτισμός.

Σε αυτές τις εκλογές επέλεξα να συμπορευθώ με τον Γιάννη Μυλωνάκη και την ομάδα του, θέτοντας την εμπειρία μου στη διάθεσή τους, βοηθώντας τη συλλογική προσπάθεια να αλλάξουμε την πόλη μας. Στόχος και δικός μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς μας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Scroll to Top