ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Γεννήθηκα το 1973 και μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή, στην οποία η οικογένειά μου κατοικεί ανελλιπώς από το 1938. Κατά τα νεανικά, μαθητικά μου χρόνια, υπήρξα μαθητής των δημοσίων σχολείων της πόλης μας (8ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο & Λύκειο).

Μαθημένος από νέος στη σκληρή δουλειά, εργάστηκα από την ενηλικίωσή μου σε καταστήματα εστίασης και, ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική μου θητεία, άνοιξα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου την πρώτη, δική μου επιχείρηση (Ciao Italia: 1999 – 2003).

Έκτοτε, εργάστηκα σε επιχειρήσεις του κλάδου στην Αθήνα και στη Σαντορίνη, από όπου απέκτησα πολύτιμη εμπειρία. Έτσι, δημιούργησα ακόμα μία επιχείρηση εστίασης στον πύργο Atrina (Manhattan: 2015 – 2022) ενώ σήμερα έχω τη Γενική Διεύθυνση στο εστιατόριο Κοκέτα στο Νέο Ψυχικό.

Κατοικώ μόνιμα στην Αγία Παρασκευή με τη σύζυγό μου και τα δύο πολυαγαπημένα μου παιδιά.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, είμαι λάτρης της πεζοπορίας (συχνός πεζοπόρος του Υμηττού) και του διαβάσματος, με αδυναμία στη Φιλοσοφία και σε μελέτες και κείμενα που αφορούν την Ορθοδοξία.

Επέλεξα να συμμετέχω στις εκλογές και να συμπορευτώ με τον Γιάννη Μυλωνάκη γιατί πιστεύω στο όραμα που έχει για το Δήμο μας, στο πρόγραμμά του, στην όρεξή του για σκληρή δουλειά και στην καθαρότητά του ως προσωπικότητα.

Scroll to Top