ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στην Αγία Παρασκευή στις 2 Σεπτεμβρίου του 1979 και έκτοτε μεγάλωσα και κατοικώ στην πόλη μας.


Από τα τέλη του 2001 εργάζομαι με την ιδιότητα του αθλητικού δημοσιογράφου στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Στο βιογραφικό που είθισται και εύλογα πρέπει να αναρτούν όλοι οι υποψήφιοι, υπάρχει η δυνατότητα παράθεσης του «γιατί» επέλεξαν να συμπορευτούν με κάποιον υποψήφιο, στην προκειμένη περίπτωση με τον Γιάννη Μυλωνάκη.

Η απάντηση είναι – δυστυχώς –  ορατή σε όλους μας,  αφού αρκεί να παρατηρήσουμε, έστω και για λίγο, την πλήρη απαξίωση που έχει υποστεί η Αγία Παρασκευή από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας.
Μακριά από κομματικές ταυτότητες ή «γραμμές» ως είθισται να αναφέρονται, ευελπιστώ οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 να αποτελέσουν την απαρχή ώστε η πόλη μας να αποκτήσει μία άλλη όψη, στα μάτια τόσο όσων μένουμε εδώ αλλά και εκείνων που για διάφορους λόγους την επισκέπτονται.
Μακριά από αγκυλώσεις δεκαετιών που παραμένουν προσκολλημένες σε αντιλήψεις της δεκαετίας του ’80 και του ’90, θέλω η Αγία Παρασκευή να μην γίνεται για αρνητικούς λόγους viral σε δελτία ειδήσεων και social media, όπως συνέβη πολλάκις στο παρελθόν, αλλά να αποκτήσει ανθρώπους με ήθος, θέληση και όρεξη για δουλεία σε καίρια, για την ομαλή καθημερινότητά μας και όχι μόνο, πόστα.
Σε απλά ελληνικά θέλω να ζω σε ένα σύγχρονο, προσβάσιμο και κυρίως ανθρώπινο περιβάλλον.
Ας αναρωτηθούμε όλοι μας αν την τελευταία δεκαετία υφίσταται αυτό… 

Scroll to Top