ΤΣΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ονομάζομαι Παναγιώτης Τσόκας. Γεννήθηκα το 1990 και ζω από τότε στην περιοχή του Τσακού. Η καταγωγή του πατέρα μου Νικόλαου Τσόκα είναι από Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας. Η μητέρα μου Αλεξάνδρα Παλαμάρη, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Τσακό, η οικογένειά της έχει καταγωγή από Τήνο.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής σχολής Πατρών. Εργάζομαι επί 8 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής.

Επίσης κατέχω δίπλωμα προπονητή Καλαθοσφαίρισης, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα τελευταία 9 χρόνια, προσφέρω παράλληλα με την δουλειά μου, τις υπηρεσίες μου ως Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής, σε διάφορες ομάδες, στο άθλημα που αγαπώ και έχω υπάρξει αθλητής.

 

Πιστεύω ότι με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει στον τομέα της πληροφορικής, μπορώ να βοηθήσω τον Δήμο μας, να περάσει σε νέα εποχή για την εξυπηρέτηση του πολίτη.Η ενασχόληση μου και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει, οριοθετούν το δεύτερο στόχο.

Στόχος είναι να γίνει το καλύτερο, για τους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, τα προγράμματα μαζικού και σωματειακού αθλητισμού, για τους πολίτες της και ειδικότερα για τους νέους, που πρέπει να έχουν υγιή αθλητική παιδεία και δραστηριότητα.

Για μία πόλη, που πρέπει να γίνει βιώσιμη, λειτουργική, με ισόρροπη ανάπτυξη, χωρίς αποκλεισμούς, έναν Δήμο που να λειτουργεί υπέρ των δημοτών.

Είναι ο λόγος που αποφάσισα με αίσθημα υπευθυνότητας και ανιδιοτέλειας, να συνεργαστώ με τον Γιάννη Μυλωνάκη. Είναι νέος με φρέσκιες ιδέες, αλλά ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά του Δήμου μας. Έχει την ικανότητα, τις γνώσεις και την πείρα, αλλά και την ενέργεια να επιφέρει την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας.

Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετέχω στα κοινά και θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελεί ιδανικό χώρο για νέους ανθρώπους με όραμα, μεράκι και όρεξη για δουλειά, να προσφέρουν και να ξεπεραστούν παλιές κόντρες και διαμάχες.

Scroll to Top