ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η Αγγελική (Έλλη) Παπαγγελή είναι απόφοιτος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με έντονη πολιτική δράση και καριέρα στον χώρο της μόδας και στην τηλεόρασης.

Γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί έκτοτε στην Αγία Παρασκευή. Στα σχολεία της περιοχής ολοκλήρωσε τον μαθητικό της κύκλο, αποφοιτώντας με άριστα.

Κατόπιν εισήχθη στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, όπου ακολούθησε την κατεύθυνση της Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης. Επίκεντρο του επιστημονικού της ενδιαφέροντος είναι ο κλάδος της Περιβαλλοντικής Αρχαιολογίας και Γεωαρχαιολογίας, όπου έχει εκπονήσει σχετικές εργασίες. 

 Έχει εργαστεί σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σπηλαιολογίας. Επίσης έχει λάβει μέρος σε εθελοντικές ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα της ΟΝΝΕΔ.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ εργάζεται επί σειρά ετών στον χώρο της διαφήμισης, της τηλεόρασης και της μόδας, έχοντας συμμετέχει σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Scroll to Top