ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή στην οποία μένω μέχρι και σήμερα.
Είμαι γιος του πανεπιστημιακού Γιάννη Παπακώστα και της δασκάλας Σοφίας Δημητριάδου

Εξειδικεύομαι στο ψηφιακό μάρκετινγκ με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την ψηφιακή επικοινωνία. Συγκεκριμένα είμαι κάτοχός  Bachelor of Science in Business Administration – Marketing απο το SUNY Empire State College  (Athens, Greece Program) και παράλληλα έχω παρακολουθήσει προγράμματα και έχω πιστοποιήσεις στο Digital & Social Media Marketing.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζομαι στο χώρο της επικοινωνίας για μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σε Ελλάδα και Κύπρό καθώς και ως ανεξάρτητος σύμβουλος  ψηφιακού μάρκετινγκ.

Για πρώτη φορά με τα κοινά της πόλης ασχολήθηκα στις εκλογές του 2019.
Από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Μάιο του 2023 ήμουν αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Από τον Ιούλιο του 2022 είμαι μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής.

Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με το Γιάννη Μυλωνάκη και τους Αλλάζουμε γιατί την παρούσα στιγμή είναι η μόνη παράταξη η οποία μπορεί να εφαρμόσει  τις απαραίτητες τομές και μεταρρυθμίσεις στον δήμο  και παράλληλα να πείσει πως μπορεί να διοικήσει με τεχνοκρατικά κριτήρια και διαδικασίες.

Τέλος στηρίζω τον Γιάννη Μυλωνάκη γιατί από την συνεργασία μας την τελευταία περίοδο μου έχει αποδείξει ότι ξέρει να ακούει, να αποφασίζει και να υλοποιεί.  Scroll to Top