ΠΕΝΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος Πένητας είναι στέλεχος σε εταιρία Τηλεπικοινωνιών με μεγάλη εμπειρία τόσο σε θέματα λειτουργίας όσο και στην εφαρμογή συγχρόνων τεχνικών ψηφιοποιήσης και αυτοματοποίησης. 

Έχει συνεργαστεί ως προγραμματιστής και αναλυτής με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού σε Συστήματα Αυτοματισμού. 

Έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία, είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Ασχολείται εδώ και καιρό με τα κοινά καθώς έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής, της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής και είναι μέλος του Σωματείου Διάζωμα.

Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να διαβάζει, κυρίως ιστορία και λογοτεχνία και όποτε είναι δυνατό να ταξιδεύει με την οικογένεια του.

Είναι μέλος της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ από το 2019. Βρίσκεται εδώ γιατί πιστεύει ότι είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην Αγία Παρασκευή και γιατί  ο Γιάννης Μυλωνάκης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ανανεώσει πραγματικά το Δήμο.

Scroll to Top