Δημοτικά Τέλη: Μείωση με παρέμβαση της αντιπολίτευσης

Η υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης επέβαλε ουσιαστική μείωση στα δημοτικά τέλη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ματαίως επιχειρεί η διοίκηση του Γιάννη Σταθόπουλου να παραπλανήσει τους δημότες, προβάλλοντας ως δική της επιτυχία τη μείωση των δημοτικών τελών. Η επιτυχία ανήκει στην αντιπολίτευση.

Είναι η αντιπολίτευση που επανέφερε το θέμα των δημοτικών τελών στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Σώματος προσπάθησε, με κάθε τρόπο, να αποτρέψει τη συζήτησή του, προβάλλοντας ανύπαρκτα νομοθετικά κωλύματα.

Είναι η αντιπολίτευση που άσκησε ισχυρή πίεση στον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να αυξήσει το ποσοστό μείωσης των δημοτικών τελών για τα νοικοκυριά από το «ευτελές» 3%, που ο ίδιος είχε προτείνει, στο 8%, το οποίο και τελικώς ψηφίστηκε ομόφωνα από τους δημοτικούς συμβούλους. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος υποστήριζε ότι ο Δήμος δεν αντέχει μεγαλύτερη μείωση…

Είναι η αντιπολίτευση που σε αντίθεση με το αλαζονικό ύφος του δημάρχου, επέδειξε σύνεση και υπευθυνότητα και επέβαλε μία απόφαση με βάση την οποία οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής θα πληρώσουν λιγότερα δημοτικά τέλη τη νέα χρονιά.

Η Ομάδα Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» αισθάνεται δικαιωμένη για τη στάση της στο θέμα αυτό, χαιρετίζει την υπεύθυνη τοποθέτηση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλεί για μία ακόμα φορά τους δημότες της Αγίας Παρασκευής να κάνουν πράξη την Αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Scroll to Top